10 tyrelių iš moliūgo (2 dalis)

10 tyrelių iš moliūgo (2 dalis) ilgai nelaukus jau ir Jūsų teismui. Paprasti, lengvi, sveiki, nuo primaitinimo pradžios tinkantys tyrelių receptai iš moliūgo pravers ne tik pirmagimius auginančioms mamoms, bet ir toms, kurios jau nebesugalvoja, ką tam kūdikėliui pagaminti. Kaip minėjau, moliūgas buvo vienas mano mažosios mėgstamiausių ingredientų, tad 10 tyrelių iš moliūgo turės ir 3 dalį, o jei pirmąją praleidote štai:

10 tyrelių iš moliūgo

10 tyrelių iš moliūgo

1. Moliūgų ir žiedinių kopūstų tyrelė

100 g moliūgo

50 g žiedinių kopūstų (išskirstyti žiedeliais)

Virkite moliūgą ir žiedinius kopūstus garuose apie 10–12 minučių.

Sutrinkite, kol taps vienalytė tyrelė.

2. Moliūgų, batatų ir kriaušių tyrelė

100 g moliūgo

100 g batatų (saldžiosios bulvės)

1 prinokusi kriaušė

Virkite moliūgą ir batatus garuose apie 15 minučių.

Įmaišykite kriaušę ir sutrinkite.

3. Moliūgų ir avinžirnių tyrelė

150 g moliūgo

2 v. š. virti avinžirniai

1 a. š. alyvuogių aliejaus

Virkite moliūgą garuose apie 10 minučių.

Sutrinkite moliūgą su avinžirniais, įpilkite alyvuogių aliejaus.

4.Moliūgų ir abrikosų tyrelė

100 g moliūgo

3 džiovinti abrikosai (išmirkyti ir virti)

Mirkykite abrikosus vandenyje kelias valandas.

Virkite moliūgą ir abrikosus apie 10 minučių.

Sutrinkite iki sklandžios konsistencijos.

5. Moliūgų ir žirnių tyrelė

150 g moliūgo

50 g žirnių

Virkite moliūgą ir žirnius garuose apie 10–12 minučių.

Sutrinkite iki vientisos masės.

6. Moliūgų ir špinatų tyrelė

150 g moliūgo

50 g špinatų

Virkite moliūgą garuose apie 10–12 minučių.

Įpilkite špinatus likus 2 minutėms iki virimo pabaigos.

Sutrinkite iki vienalytės konsistencijos.

7. Moliūgų ir migdolų sviesto tyrelė

150 g virtų moliūgo

1 a. š. migdolų sviesto (be priedų)

Virkite moliūgą garuose apie 10–12 minučių.

Įmaišykite migdolų sviestą ir sutrinkite iki sklandžios konsistencijos.

8. Moliūgų ir mangų tyrelė

150 g moliūgo

½ prinokusio mango (nuluptas ir supjaustytas)

Virkite moliūgą garuose apie 10–12 minučių.

Maišykite su mango gabalėliais ir sutrinkite.

9. Moliūgų ir brokolių tyrelė

150 g moliūgo

50 g brokolių (žiedynėlių)

Virkite moliūgą ir brokolius garuose apie 10–12 minučių.

Sutrinkite, kol gausite vientisą masę.

10. Moliūgų ir bolivinės balandos tyrelė

150 g moliūgo

2 v. š. virtos bolivinės balandos

Virkite moliūgą garuose apie 10 minučių.

Sumaišykite su bolivine balanda ir sutrinkite iki vientisos masės.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos