Avižinių dribsnių duona

Avižinių dribsnių duona – tai viena skaniausių ir lengviausiai pagaminamų duonų. Ji sveika ir draugiška mažyliams. Soti. Ir tik iš 3 produktų. Be to avižinių dribsnių duona gali neturėti gliuteno (jei rinksitės avižas be gliuteno), tad tiktų ir alergiškiems mažyliams.

1 val

Reikės:

350 g. avižinių dribsnių

400 g. graikiško jogurto

100 g. sėklų (jei mažylis vyresnis)

0,5 a.š. druskos

Dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, jogurtą ir sėklas. Įberkite druskos ir išmaišykite. Tešlą perkelkite į kepimo popieriumi išklotą skardą arba formuokite kepalėlį rankų pagalba, patepant viršų vandeniu. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje 45 minutes, kol išorė gražiai apskrus, o į vidų įsmeigtas pagaliukas neaplips neiškepusia tešla.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos