Obuolių ir špinatų tyrelė

Obuolių ir špinatų tyrelė nuo 6 mėnesių puikiai tinka jau susipažinus jau su daugeliu produktų ir tyrių. Pagardinus cinamonu, imbieru ir gvazdikėliu ši obuolių ir špinatų tyrelė tampa dar geresnio skonio.

Šioje tyrelėje gausu skaidulų, folio rūgšties, magnio, mangano, vario, antioksidantų ir vitaminų K, A, B2, B6, E ir C.

Reikės:

2 nuluptų ir supjaustytų obuolių

0,5 puodelio špinatų

1/4 puodelio skysčio

1/8 a.š. imbiero

1/8 a.š. gvarzdikėlių

1/4 a.š. cinamono

Obuolių ir špinatų tyrelė

Į puodą su vandeniu sudėkite obuolius, suberkite cinamoną, imbierą ir gvazdikėlius. Uždenkite ir virkite ant vidutinės ugnies apie 15 minučių arba kol obuoliai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies, špinatus suberkite ant obuolių, uždenkite ir palikite dar 1–2 minutėms.

Visus ingredientus perkelkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Jei reikia – įpilkite skyčio.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos