Šie krekeriai iš migdolų miltų puikus pasirinkimas užkandžiams su mėgiamomis užtepėlėmis, iškyloms ir visada praverčia lauke turint vaikų.
Kepant atidžiai stebėkite kepimo procesą, nes kepimo laikas dažnai skirsis, atsižvelgiant į turimą orkaitę bei ė tai, kaip plonai krekerius iškočiosite. Krekeriai iš migdolų miltų pagaminami tik iš 4 ingredientų.
Skonis ir drėgnumas gali skirtis dėl skirtingų gamintojų migdolų miltų.
30 min
Reikės:
8-9 v.š. minkšto sūdyto sviesto
2 kiaušinių baltymai
2 1/4 puodelio migdolų miltų
Druskos pagal skonį
Dubenyje plakiklio pagalba sumaišykite sviestą ir migdolų miltus. Supilkite kiaušinių baltymus, pagardinkite žiupsneliu druskos. Maišykite tol, kol masė taps vientisa ir lygi.
Tešlą iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus gabalų, kol ji taps apie 3 cm storio.
Tešlą padalinkite į norimo dydžio kvadratėlius. Pabarstykite tešlą druska.
Kepkite 175 laipsnių įkaitintoje 10–15 minučių arba kol krekeriai taps šviesiai rudos spalvos. Iškepus, atsargiai išimkite iš orkaitės ir leiskite jiems atvėsti.