Kaip gaminti tyres kūdikiui

Pradėjus primaitinimo pradžią tikrai sau užduosite klausimą “Kaip gaminti tyres kūdikiui” ? Nors procesas nėra sudėtingas, tačiau vis tiek siūlau skirti kelias minutes ir perskaityti šį trumpą straipsnį.

Gaminant kūdikio tyreles svarbu išlaikyti kuo daugiau maistinių medžiagų bei nesugadinti natūralų vaisių ir daržovių skonį. Kitaip tariant, mūsų tikslas yra pagaminti tyrę kūdikiui, kuri būtų ir sveika, ir skani .

Yra keletas būdų, kaip gaminti tyres kūdikiui, tačiau pagrindiniai būdai yra:

  • Garinimas. Garintuvo krepšyje ingredientai garinami iki, kol suminkštės ir sutrinami iki vientisos masės su papildomo skysčio kiekiu.
  • Kepimas orkaitėje. Supjaustytos daržovės kepamos orkaitėje iki, kol suminkšės ir sutrinamos su papildomu skysčiu.
  • Troškinimas. Puode užviriname ingredientus ir vandenį. Sumažiname ugnį, uždengiame dangčiu ir verdamos apie 12-15 minučių, kartais pamaišant, kol ingredientai suminkštės. Ingredientai sutrinami iki norimos tekstūros.
  • Neapdorojimas. Nepadoroti vaisiai ar daržovės sutrinamos iki vientisos masės.
Kaip gaminti tyres kūdikiui

Nėra teisingo ar neteisingo būdo ruošti tyrę. Jei nurodytame recepte saldžiąją bulvę reikia virti garuose, tačiau šeimai vakarienei šią daržovę kepsite orkaitėje, nevarkite ir trinkite šitaip apdorotą daržovę (žinoma, be druskos). Svarbiausia šį procesą padaryti, kuo lengvesnį jums ir jūsų mažyliui, tad keiskite vieną tyrės apdorojimo būdu kitu, šaldykite likučius ir panašiai.

Kaip išgauti kreminę tyrelių tekstūrą:

  1. Duokite laiko trintuvui. Kiekvienai tyrelei reikia bent 1-2 minučių trynimo trintuvu ar virtuviniu kombainu, kad gautųsi kreminė tekstūra. tyrė. 
  2. Skysčiai. Gaminant tyrelę dažniausiai į trintuvą ar virtuvės kombainą reikės įpilti papildomų skysčių, pvz., vandens, šviežio motinos pieno ar mišinio. Kietoms šakninėms daržovėms (saldžiosios bulvės, morkos, burokėliai), kuriuose savyje nėra daug skysčiu prireiks apie 1-2 puodelio skysčio. Pradėkite nuo 1/4 puodelio skysčio ir įė kiekį didibkite palaipsniui iki norimos tekstūros.
  3. Maišymasis be trikdžių. Kai visi ingredientai visiškai sukasi, maišosi be jokių trukdžių, žinokite, kad didelė tikimybė, kad esate arti idealios tyrės tekstūros.

5 Komentarai

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos