Rūkolos, arbūzo ir fetos salotos, kai vasaros neįsivaizduoji be arbūzo ir salotų. Man arbūzas tobuliausias vaisius, tobulo saldumo, vandeningumo ir konsistencijos. Iš arbūzo galima gaminti ne tik gėrimus, ledus, užkandžius, bet ir salotas. Šios gaivios rūkolos, arbūzo ir fetos salotos papuoš kiekvieną bičulių laukiančio stalą.
4 porcijos
20 min
Reikės:
4 puodelių kubeliais pjaustyto arbūzo
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 citrinos žievelės
1 šaukšto citrinos sulčių
1/4 puodelio šviežių mėtų
100 g fetos sūrio
3 puodelių rūkolos
juodųjų pipirų, druskos
Pagardinimui visada tinka mėgstamos sėklos
Dubenyje sumaišykite alyvuogių aliejų, nuo citrinos nutarkuotą citrinos žievelę, citrinos sultis ir mėtas .
Supilkite arbūzo gabalėlius ir švelniai išmaišykite.
Įdėkite fetos sūrio, salotų, juodųjų pipirų. druskos Švelniai išmaišykite kad sujungtumėte visus ingredientus. Pagardinkite druska ir pipirais.