Uogų ir jogurto ledai tik iš 4 ingredientų. Be glitimo, be riešutų, galima gardinti įvairiais mėgstamais priedais.
Mudviem su Matu labai patinka gaminti kartu ledus, vienintelė bėda,kad rezultato visada reikia laukti bent kelias valandas … Tačiau visada verta, ypač karštomis dienomis. Gaminant namuose ledus – didelis privalumas, kad pastaruosius gali pagaminti ne tik gardžius, bet ir reguliuoti cukrų bei kitų ingredientų kiekį.
Šie uogų ir jogurto yra gardus ir valgant sąžinės negriaužiantis vaisių, jogurto, grietinėlės ir medaus derinys. Na, Matas tiesa šiuos ledus patobulino ir į vidurinį ar prieš pirmą sluoksnį pusryčių dribsnių įbėrė, o jūs galite to nedaryti arba pakeisti dribsnius natūraliomis uogomis, šokolado ar sausainių gabaliukais.
15 min + šaldymo laikas
Reikės:
1/2 puodelio šaltos riebios grietinėlės
2 puodelių graikiško jogurto
1/3 stiklinės medaus (arba kito saldiklio)
1 puodelio jūsų pasirinktų uogų arba
Priedai: šokolado drožlės, kapoti sausainiai, šviežios ar lifolizuotos uogos ir pan.
Grietinėlę išplakame iki putų. Įmaišome jogurtą ir medų, po to supilame norimus uogas.
Į sausas ledų formas supilame gautą masę bei kitus norimus priedus ir dedame į kamerą 3 valandoms.