Vasara lėkštėje arba arbūzų ir fetos užkandėlė. Apie meilė arbūzui rašiau ne viename recepte ar socialinių tinklų straipsniuke. Dar kartą sakau, kad arbūzus Myliu ir vasarą tik labai reta diena, kai šio vaisiaus neskanauju. O jei kažkiek arbūzas man pabosta, nors nežinau ar taip būna, tai aš drąsiai iš jo gaminu, šerbetą, uogienę, limonadą ar šias užkandėles. Arbūzų ir fetos užkandėlė patiks sūrių ir vaisių mylėtojams. Įsitikinkite, koks gali būti puikus šis sūrio ar vaisiaus duetas. Ech, jau pasiilgau vasaros.
15 min
Reikės:
arbūzo
fetos sūrio
baziliko lapelių
balzamiko acto (nebūtina)
Arbūzą supjaustykite kubeliais. Fetos sūrį supjaustykite šiek tiek mažesniais kubeliais nei arbūzas. Ant dantų krapštuko verkite arbūzo gabalėlį, po to fetos gabalėlį ir baziliko lapelį. Jei norite, apšlakstykite balzamiko actu.