Man labai patiko bananų duona su tofu. Minkšta, soti, drėgna, tikrai gaminsiu ne kartą. Beje, pakomentuokite, ar gaminate veganiškus desertus? ar bandėte, patiko, ar “išmislas” tokie desertai jums atrodo?
Taigi, bananų duona su tofu. Kviečiu išbandyti šį veganišką desertą ir įsitikinti, kaip paprasta gaminti veganiškai ir kaip gardu.
Reikės:
1 pakuotės Tofu
3 didelių prinokusių bananų
100 g nerafinuoto cukraus arba kito saldiklio
120 ml augalinio aliejaus
300 g pilno grūdo speltos miltų
1/2 a.š druskos
1 a.š sodos
1 a.š kepimo miltelių
100 g kapotų riešutų
Tofu nusausinane, sudedame į dubenį, įdedame prinokusius bananus ir viską sutriname trintuvu.
Supilame cukrų, įpilame augalinio aliejaus ir gerai išmaišomee iki vientisos ir kreminės masės.
Į dubenį sudedame sausus ingredientus ir išmaišome. Įmaišome riešutus.
Masę supilame masę į kepimo indą ir kepame apie 55 minutes, įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje.