Man labai patiko bananų duona su tofu. Minkšta, soti, drėgna, tikrai gaminsiu ne kartą. Beje, pakomentuokite, ar gaminate veganiškus desertus? ar bandėte, patiko, ar „išmislas” tokie desertai jums atrodo? ![]()
Taigi, bananų duona su tofu. Kviečiu išbandyti šį veganišką desertą ir įsitikinti, kaip paprasta gaminti veganiškai ir kaip gardu.

Reikės:
1 pakuotės Tofu
3 didelių prinokusių bananų
100 g nerafinuoto cukraus arba kito saldiklio
120 ml augalinio aliejaus
300 g pilno grūdo speltos miltų
1/2 a.š druskos
1 a.š sodos
1 a.š kepimo miltelių
100 g kapotų riešutų
Tofu nusausinane, sudedame į dubenį, įdedame prinokusius bananus ir viską sutriname trintuvu.
Supilame cukrų, įpilame augalinio aliejaus ir gerai išmaišomee iki vientisos ir kreminės masės.
Į dubenį sudedame sausus ingredientus ir išmaišome. Įmaišome riešutus.
Masę supilame masę į kepimo indą ir kepame apie 55 minutes, įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje.





