Ledai – pusryčiams? Žinoma! Nesugalvojau nė vienos rimtos priežasties kodėl pusryčiams negalima valgyti ledų! Ypač vasarą, kai karštis lepina nuo ryto ir taip norisi kažko šalto ir gaivaus. Siūlau, kartą per savaitę karštomis savaitgalio dienomis pasilepinti Geriausios mamos pusryčiais ledais. Reikės tik nesuvalgytų ir kažkada į kamerą ištremptų bananų, datulių (nebūtina, jei bananai labai saldūs), kokosų pieno riebiosios dalies (arba noeimo pieno) ir kokosų drožlių.
Reikės:
- 4 šaldytų ir supjaustytų bananų
- saujos kokosų drožlių
- 50 ml kokosų grietinėlės
- 1–2 datulių
- žiupsnio druskos
- žiupsnio cinamono
Visus ingredientus sudedame į trintuvą ir sutriname iki norimos konsistencijos.