Batonėliai su sezamų pasta

Šie spanguolių, kokosų drožlių batonėliai su sezamų pasta – gardūs kąsneliai po ilgos dienos. Sekmadienio popietę skyrę šių batonėlių-paruoštukų gamybai saldžiais užkandžiais galėsite lepintis visą savaitę.

30 min+ stingimo laikas

Reikės:

40 g džiovintų spanguolių

6 vnt datulių be kauliukų

60 g kokosų drožlių

50 g moliūgų sėklų

50 g riešutų sviesto

50 g sezamų sėklų pastos (tahini pasta)

1 v.š. kokosų aliejaus

Trintuvo pagalba iki vientisos masės išsukame kokosų aliejų ir datules. Į indą dedame likusius ingredientus ir viską gerai išmaišome.

Gautą masę dedame į maistine plėvele išklotą 13×13 cm formą. Masę tolygiai paskirstome, išlyginame ir dedame porai valandų į šaldymo kamerą.

Sustingusią masę ištraukiame iš šaldymo kamerą ir supjaustome norimo dydžio batonėliais.

Batonėliai su sezamų pasta laikomi šaldymo kameroje iki mėnesio laiko.

Batonėliai su sezamų pasta
Batonėliai su sezamų pasta

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos