Brusketa su mangais ir feta

Brusketa su mangais ir feta – tai nuostabus pasirinkimas pusryčiams ar net šventiniam stalui. Saldu, sūru ir nepakartojama vienu metu. Brusketa su mangais ir feta neįdėdami didelių pastangų pagaminsite vos per 20 minučių.

Brusketa su mangais ir feta

Reikės:

prancūziško batono (arba čiabatos duonos)

prinokusio mango

raudonojo svogūno

fetos

alyvuogių aliejaus

balzaminio acto (nebūtina)

Prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis ir iš abiejų pusių apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Svogūną smulkiai supjaustome, mango vaisių sutriname. Ant iškeptų prancūziško batono riekelių tepame sutrinto mango, dedame smulkinto svogūno (mažajam valgytojui teko šį žingsnį praleisti) ir užtrupiname fetos. Apšlakstome viską alyuogių aliejumi ir balzamiko actu.

Brusketa su mangais ir feta

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos