Brusketa su mangais ir feta – tai nuostabus pasirinkimas pusryčiams ar net šventiniam stalui. Saldu, sūru ir nepakartojama vienu metu. Brusketa su mangais ir feta neįdėdami didelių pastangų pagaminsite vos per 20 minučių.
Reikės:
prancūziško batono (arba čiabatos duonos)
prinokusio mango
raudonojo svogūno
fetos
alyvuogių aliejaus
balzaminio acto (nebūtina)
Prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis ir iš abiejų pusių apkepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Svogūną smulkiai supjaustome, mango vaisių sutriname. Ant iškeptų prancūziško batono riekelių tepame sutrinto mango, dedame smulkinto svogūno (mažajam valgytojui teko šį žingsnį praleisti) ir užtrupiname fetos. Apšlakstome viską alyuogių aliejumi ir balzamiko actu.