Burokėlių humusas

Burokėlių humusas šiek tiek natūraliai saldesnis humuso variantas. Iš tikro kažkada nebuvau labai didelė humuso gerbėja, bet niekada neneigiau, jog tai daug baltymų turintis gaminys puikus užkandis sveikai besimaitinantiems.

Burokėlių humusas valgomas su daržovėmis (agurkais, morkomis, salierais, pomidorais), duona, duonos lazdelėmis ar pilno grūdo lavašu. Be to juo puiku skaninti nusibodusias košes, teptis ant sumuštinių.

20 min

Reikės:

250 g. konservuotų arba virtų avinžirnių

1 virto burokėlio

0,5 skiltelės česnako

2 v.š. citrinos sulčių

1 v.š. alyvuogių aliejaus

2 v.š. vandens

1/2 a.š. malto kumino

1/2 a.š. druskos

pipirų

Visus humuso ingredientus dedame į maisto smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.

Burokėlių humusas

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    • Po mokyklos/priešpiečių dėžutė
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos