Ciberžolės latte

Pasaulis vis dar eina eina iš proto dėl netradicinių latte tipo gėrimų: nuo matcha arbatos, ciberžolės latte iki burokėlių milteliais gardintų pieno gėrimų.

Dėl ciberžolės imunitetą stiprinančių, raminamųjų ir miego gerinimo savybių ciberžolių latte išlieka vienu populiariausių šaltojo laikotarpio gėrimų.

Ciberžolės latte

10 min

2 porcijoms:

400 ml augalinio pieno

1 a.š. maltos ciberžolės

1 a.š. malto cinamono

1 a.š. malto imbiero

0,5 a.š juodų maltų pipirų

pagal skonį šiek tiek medaus, klevų ar agavų sirupo

1. Į puodą supilame augalinį pieną, suberiame prieskonius. Pieną vis pamaišydami kaitiname ant nedidelės kaitros apie 5 minutes (neužverdame). Jei norime pagardiname medumi, klevų ar agavų sirupu. Išmaišome.

2. Patiekiame perkošę per smulkų sietelį.

Ciberžolės latte

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos