Garuose virta žuvis

Garuose virta žuvis skanus ir sveikas pasirinkimas nuo pirmųjų šaukštų (mažiausiems nedėkite druskos).

Idealus būdas sveikam maistui ruošti – maisto gaminimas garuose. Tokio maisto apdorojimo dėka išlaikomos natūralios maisto savybės. Garuose maistas verda žemoje temperatūroje, todėl jame išlieka daugiau skaidulų ir jis neperverda, daržovės išlaiko spalvą ir netęžta.

Šį kartą jūsų dėmesiui garuose virta žuvis.

Garuose virta žuvis

15 min

2 porcijos

Reikės:

400 g žuvies

400 g šaldytų žirnelių,

1 vidutinės morkos

druskos, pipirų

500 ml sultinio

200 ml natūralaus jogurto

Padažui:

1 tarkuoto agurko

druskos

Į puodą supilame sultinį, uždedame garinimui skirtą talpą, įdedame žuvį, uždengiame dangčiu. Gariname apie 5 minutes. Prie žuvies sudedame smulkiai supjaustytas daržoves ir garuose viską pakaitiname 5 minutes.

Sumaišome padažo ingredientus.

Žuvį su daržovėmis sudedame į lėkštę, valgome su padažu.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos