Grikių dribsnių granola

Geriausi pusryčiai – tai tie, kurių nereikia ruošti, todėl grikių dribsnių granola jau seniai atrado vietą mano virtuvės spintelėje. Grikių dribsnių granola galima gardinti desertus, košes ir jogurtą. Tinka kaip užkandis ar pusryčiai.

Grikių dribsnių granola

40 min

Granolai reikės:

2 stiklinių Dobele grikių dribsnių

1/3 stiklinės moliūgų sėklų

1 stiklinė mėgstamų riešutų

1 v.š. cinamono

1/4 agavų sirupo ar medaus

1 a.š, druskos

2 v.š. kokosų aliejaus

Dubenyje sumaišykite birius ingredientus. Plaktuvu išplakite medų ir kokosų aliejų (jei reikia patirpinkite). Medaus ir kokosų mišinį sumaišykite su biriais ingredientais. Paruoštą masę paskleiskite ant kepimo skardos ir kepkite 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos