Kefyro panakota su mangu

Kefyro panakota su mangu – gaivus sveikas ir paties mažiausiems tinkantis desertas.

20 min + stingimo laikas

3 porcijoms reikės:

Kefyro panakota su mangu kefyro sluoksniui:

500 ml kefyro

100 ml vandens

1 v.š. želatinos

3-4 v.š. medaus, agavų, klevų sirupo ar kito saldiklio (rinkitės pagal vaikų amžių ar poreikius)

Mango sluoksniui:

1 prinokusio mango

1 v.š. citrinos sulčių

60 ml vandens

1 a.š. želatinos

Ant silpnos ugnies ištirpiname želatiną su vandeniu.

Želatinai atvėsus, pastarąją sumaišome su kefyru ir medumi. Masę išpilstome į stiklines ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms, kad sustingtų.

Pirmajam sluoksniui sustingus, gaminame antrąjį. Ištirpiname želatiną.

Mangą nulupame, supjaustome, sutriname su citrinos sultimis iki tyrės. Įmaišome želatiną. Mango tyrę išpilstome ant sustingusios panakotos.

Kefyro panakota su mangu
Kefyro panakota su mangu

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos