Keptas ananasas su padažu – saldus, sultingas, karamelizuotas. Keptas ananasas su padažu – tai vienas tų receptų, kai savęs klausi ar toks paprastas receptas gali būti toks tobulas. Tikras tropinis rojus!

25 min
Reikės:
1 didelio ananaso
Kokosų padažui:
1/2 puodelio riebaus kokosų pieno
1 a. š kukurūzų krakmolo
1 v. š sviesto
Ananasą supjaustome juostelėmis į kiekvieną juostelę įsmeigiame medinius pagaliukus.
Paruošiame kokosų pieno padažą. Į nedidelį puodą supilame kokosų pieną. Įmaišome kukurūzų krakmolą. Maišydami kaitiname ant mažos/vidutinės ugnies, kol padažas sutirštės. Nukeliame nuo ugnies ir įmaišome sviestą. Leidžiame padažui atvėsti.
Įkaitintoje grill keptuvėje ananaso juosteles kepame apie 4-6 minutes iš kiekvienos pusės.
Patiekiame su atvėsusiu kokoso padažu.
