Krabų pyragėliai pagal Gwyneth Paltrow

Kaip ir žadėjau, išbandžiau dar vieną žymaus žmogaus receptą. Šį kartą gaminau krabų paplotėlius pagal Gwyneth Paltrow (iš knygos (It’s All Easy: Delicious, Easy Recipes That Will Make You Look Good and Feel Great ). Panašius paplotėlius tik su sūriu gamina ir mano mama. Vienintelė bėda, kad tikros krabų mėsos Šiauliuose rasti buvo sudėtinga (to reikalauja originalus receptas), todėl rinkausi krabų skonio lazdeles, kuriuose didžioji dalis buvo žuvis. Skonis man tikrai patiko, gal todėl, kad nesu didelė mėsos gerbėja.

Klausiate ar patiko Matui? tai drąsiau sakau, Taip. na, jis kaip ir aš nėra didelis mėsos gerbėjas, tai viena priežasčių dažnai įtakojanti jo valgymą ar nevalgymą:).

Krabų pyragėliai pagal Gwyneth Paltrow

30 min

4 porcijos

Pyragėliams reikės:

400 g krabų lazdelių (arba dar geriau virtos krabų mėsos) sutarkuotų burokine tarka

1 valgomasis šaukštas smulkiai supjaustyto baziliko

1 valgomasis šaukštas smulkiai pjaustytos šviežios kalendros

3 šaukštai majonezo (Gwyneth rekomenduoja rinktis veganišką)

3 laiškiniai svogūnai, supjaustyti plonais griežinėliais

1 didelis kiaušinis

1 valgomasis šaukštas žuvies padažo

½ arbatinio šaukštelio sriracha (rinkausi pomidorų pastą)

½ arbatinio šaukštelio smulkiai tarkuotos laimo žievelės

½ puodelio panko duonos džiūvesėlių

¼ arbatinio šaukštelio druskos

Padažui:

½ puodelio majonezo (Gwyneth rekomenduoja rinktis veganišką)

1 arbatinis šaukštelis laimo žievelės

1 valgomasis šaukštas šviežių laimo sulčių

Druska, pagal skonį

Alyvuogių aliejus

Kaip gaminti?

Gaminame krabų pyragėlius: dideliame dubenyje sumaišome visus krabų pyragėliams skirtus ingredientus. Dubenį uždengiame maistine plėvele ir dedame į šaldytuvą mažiausiai 20 minučių iki 24 valandų.

Gaminame padažą: iki vientisos masės virtuvinio kombaino/trintuvo pagalba sutriname visus padažo ingredientus.

Krabų masę padaliname į 8 dalis ir iš dalių suformuojame vienodo dydžio paplotėlius.

Didelėje keptuvėje įkaitiname maždaug 2 šaukštus alyvuogių aliejaus ir aliejui įkaitus kepame krabų mėsos pyragėlius iš abiejų pusių, kol jie taps traškūs (iš viso apie 5 minutes.)

Patiekiame su padažu.

Krabų pyragėliai pagal Gwyneth Paltrow

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos