Lašiša keptuvėje su saldžiu padažu

Lašiša keptuvėje su saldžiu padažu labai paprastas, tačiau gardus žuvies receptas. Šitaip paruoštą lašišą galima valgyti tiek karštą, tiek šaltą, o jos likučius sunaudoti salotoms. Lašiša keptuvėje su saldžiu padažu patiks tiek vaikams, tiek suaugusiems.

Lašiša keptuvėje su saldžiu padažu

2 porcijos

30 min

Reikės:

400 g lašišos filė

1/2 šaukštelio rūkytos paprikos

druskos, pipirų

Padažui:

3 šaukštų sviesto

2 šaukštelių alyvuogių aliejaus

2 a.š. česnako granulių

1/2 puodelio medaus

3 šaukštų vandens

3 šaukštų sojos padažo

1 šaukšto pomidorų pastos

2 šaukštų citrinos sulčių

Lašišą įtrinkite druska, pipirais bei paprikos prieskoniais.

Į keptuvę įpilkite šaukštelį aliejaus, įdėkite lašišą oda žemyn ir kepkite apie 3 minutes.

Į vieną keptuvės kampą sudėkite sviestą, įpilkite aliejaus. Ištirpus sviestui sudėkite česnako granules, įpilkite vandens, sojos padažo, pomidorų pastos, medaus ir citrinos sulčių. Padažą išmaišykite.

Padažu užpilkite lašišą. Kepkite lašišą 5–6 minutes, vis apipildami padažu, kol lašiša karamelizuosis ir iškeps.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos