Miežinių dribsnių kotletai

Miežinių dribsnių kotletai dienomis, kai mėsos nesinori. Sveikas ir biudžetui draugiškas pasirinkimas.

Bent dukart per savaitę nevalgome mėsos ir bandome vegetariškus patiekalus. Šį kartą išbandėme Dobele miežinius dribsnius ir iš jų iškepėme kotletus. Kepeme orkaitėje, tačiau galima kepti ir keptuvėje.

Miežinių dribsnių kotletai

45 min

2 porcijos

Reikės:

1 stiklinės greito paruošimo miežių dribsnių

1 stiklinės sultinio

1 morkos

1 v.š. sojos padažo

druskos, pipirų pagal skonį mėgstamų prieskonių

avižų miltų (gali neprireikti)

Miežių dribsnius užpilame verdančiu sultiniu, įpilame sojos padažo ir paliekame bent pusvalandžiui. kad išbrinktų.

Morką sutarkuojame ir sudedame į miežių dribsnių dubenį. Įdedame druskos, pipirų, mėgstamų prieskonių, išmaišome. Jei masė išeina skysta įberiame avižų miltų.

Formuojame kotletus ir kepame 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes arba keptuvėje.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos