Migdolų miltų obuolių keksiukai

Šie minimaliai saldinti migdolų miltų obuolių keksiukai tokie pat gardūs kaip ir klasikinis obuolių pyragas.

Migdolų miltų obuolių keksiukai

1 val

12 keksiukų reikės:

2 puodelių migdolų miltų (250 ml puodelis)

1 a.š. kepimo miltelių

0,5 a.š. kepimo sodos

žiupsnelio druskos

0,5 a.š. malto cinamono

3 didelių kambario temperatūros kiaušinių

3/4 puodelio klevų sirupo (galima keisti medumi, agavų sirupu, nerafinuotu cukrumi)

3 v.š. kokosų aliejaus (ištirpinto)

1 vidutinio dydžio plonais griežinėliais supjaustytas obuolys

0,5 puodelio kapotų migdolų riešutų

Dubenyje sumaišome migdolų miltus, kepimo miltelius, sodą, druską ir cinamoną.

Kitame dubenyje išplakame kiaušinius su klevų sirupu, kokosų aliejumi.

Šlapius ingredientus sumaišome su sausais. Tešlą paskirstome į keksiukų formeles.

Ant kiekvieno keksiuko uždedame 3 obuolių skilteles obuolių ir pabarstome graikiniais riešutais.

Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 35 minutes arba tol, kol keksiukų viršus taps auksinės spalvos.

Migdolų miltų obuolių keksiukai prieš patiekiant atvėsinami.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos