Moliūginiai keksiukai

Drėgni, minkšti ir gardūs moliūginiai keksiukai, puošę lapkričio mėnesio žurnalo „Tavo vaikas“ puslapius. Gardūs, minkšti, sotūs ir gražūs. Moliūginiai keksiukai dar vienas receptas padėsiantis moliūgų tyrės likučius pabaigti.

Moliūginiai keksiukai

45 min

15-17 keksiukų reikės:

1,5 stiklinės pilno grūdo kvietinių miltų

¼ stiklinės agavų/klevų sirupo

1 stiklinės moliūgų tyrės

2 dideli kiaušiniai

150 g sviesto

125 g natūralaus jogurto

2 a.š. kepimo miltelių

žiupsnelio druskos

Viename dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje išplakame kiaušinius, moliūgų tyrę, sviestą, agavų sirupą ir jogurtą. Sumaišome sausus ir drėgnus produktus.

Paruoštą tešlą paskirstome į keksiukų formeles ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos