Moliūgų tyrė

Moliūgų tyrė – tai kiekvienai šeimininkei būtinas gaminti išmokti receptas. Šia nuostabiausia tyre mūsų šeima gardina blynus, kepinius, mėsos ir makaronų patiekalus. Tinka kūdikiams kaip pirmoji košė ar priedas prie kruopų, mėsos ar kitų dažovių košių. Moliūgų tyrė pagaminama labai lengva ir visada verta turėti jos ir šaldymo kameroje.

Moliūgų tyrė

1 val

Reikės:

Moliūgo

Moliūgą perpjauname pusiau, išskaptuojame sėklas ir supjaustome riekėmis. Moliūgo žievę galime nulupti arba palikti (iškepusio moliūgo žievė lengviau pašalinama).

Riekes, žievele žemyn, dedame į skardą ir kepame 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol suminkštės. Iškepęs moliūgas turi būti minkštas ir lengvai kabinamas šaukštu.

Moliūgui suminkštėjus ir atvėsus nulupame žievę ir trintuvu sutriname iki vientisos masės.

Tyrę šaldytuve laikome iki savaitės arba užšaldome.

Moliūgų tyrė

4 Komentarai

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos