Moliūgų blynai

Moliūgų blynai – sveikesnė blynų interpretacija su moliūgų tyre ir avižiniais dribsniais puošusi “Tavo vaikas” žurnalo puslapius. Moliūgų blynai – minkšti, sotūs, puikiai tinkantys vaikų ar suaugusiųjų pusryčiams.

Moliūgų blynai

30 min

3-4 porcijoms reikės:

1 stiklinės moliūgų tyrės

1 stiklinės avižinių dribsnių

50 ml. pieno

2 v.š. kokosų aliejaus

2 v.š. kokosų miltų

1 v.š. citrinos sulčių

2 v.š. agavų/klevų sirupo

2 kiaušinių

1 a.š. kepimo miltelių

1 a.š. cinamono

1 a.š. maltų gvazdikėlių

žiupsnelio druskos

Avižinius dribsnius maisto smulkintuvu susmulkiname iki miltų masės. Juos sumaišome su kepimo milteliais, kokosų miltais, cinamonu, gvazdikėliais ir žiupsneliu druskos.

Dubenyje išplakame kiaušinius, moliūgų tyrę, pieną, aliejų, citrinos sultis ir klevų sirupą. Skystą masę supilame į birių produktų masę iš išmaišome. Tešlai leidžiame pastovėti kambario temperatūroje 10-15 minučių.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame blynus.

Blynus valgome su mėgiamais priedais.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos