Egzotiško skonio morkų tyrelė su mangu ir mėtomis tinka nuo 6 mėnesių, kai atrodys, kad jau viską išragavote. Maišykite su bolivine balanda, kukurūzų kruopomis, avižomis. Tyrelę galite gardinti arba negardinti mėtomis – tai laisvas Jūsų pasirinkimas. Morkų tyrelė su mangu ir mėtomis tinkama šaldyti.
Reikės:
2 puodelių, nuluptų, be kauliukų, supjaustytų mangų (galima rinktis šaldytus)
2 nuluptų ir stambiai supjaustytų morkų
2-3 mėtų lapeliai
1/3 stiklinės vandens
Užvirinkite vandenį (vandens turi būti apie 5 cm). Į garintuvo krepšelį suberkite morkas ir virkite apie 10 minučių (morkas galima virti puode su vandeniu 10 minučių, retkarčiais pamaišant)
Sudėkite mangus, uždenkite ir pavirkite dar 3 minutes arba tol, kol morkos suminkštės.
Visus ingredientus perkelkite į trintuvą. Įdėkite mėtų ir trinkite 1–2 minutes arba tol, kol pasieksite norimą konsistenciją, jei reikia, įpilkite daugiau skysčio.
1 Komentaras
Your comment is awaiting moderation.
Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!
Your comment is awaiting moderation.
Wow, amazing weblog structure! How lengthy have you been running a blog for?
you made blogging glance easy. The overall glance of your web
site is wonderful, as neatly as the content
material! You can see similar here e-commerce
[…] kurio sutryniau net kelias tyreles kūdikiui: Lašišos ir saldžiosios bulvės tyrelė su mangu, Morkų tyrelė su mangu ir mėtomis ir štai net keli receptai tinklaraščiui […]