Morkų tyrelė su mangu ir mėtomis

Egzotiško skonio morkų tyrelė su mangu ir mėtomis tinka nuo 6 mėnesių, kai atrodys, kad jau viską išragavote. Maišykite su bolivine balanda, kukurūzų kruopomis, avižomis. Tyrelę galite gardinti arba negardinti mėtomis – tai laisvas Jūsų pasirinkimas. Morkų tyrelė su mangu ir mėtomis tinkama šaldyti.

Morkų tyrelė su mangu ir mėtomis

Reikės:

2 puodelių, nuluptų, be kauliukų, supjaustytų mangų (galima rinktis šaldytus)

2 nuluptų ir stambiai supjaustytų morkų

2-3 mėtų lapeliai

1/3 stiklinės vandens

Užvirinkite vandenį (vandens turi būti apie 5 cm). Į garintuvo krepšelį suberkite morkas ir virkite apie 10 minučių (morkas galima virti puode su vandeniu 10 minučių, retkarčiais pamaišant)

Sudėkite mangus, uždenkite ir pavirkite dar 3 minutes arba tol, kol morkos suminkštės.

Visus ingredientus perkelkite į trintuvą. Įdėkite mėtų ir trinkite 1–2 minutes arba tol, kol pasieksite norimą konsistenciją, jei reikia, įpilkite daugiau skysčio.

1 Komentaras

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos