Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas

Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas – tai sveikas pasirinkima garnyrui ar kaip pagrindiniam patiekalui. Tiesa valgiau jį praktiškai viena, bet dėl to nė trupučio nesiskundžiau.😋 Orkaitėje keptas žiedinis kopūstas paruošiamas itin lengvai, tačiau kepimo procesas užtrunka gerą valandą.

1 val 20 min

Reikės:

1 žiedinio kopūsto galva

1 puodelio graikiško jogurto

1 citrinos sultys

1 a.š. saldžiosios paprikos prieskonių

1 a.š. česnako granulių

1 a.š. kario prieskonių

druskos, pipirų

Paruošiame žiedinio kopūsto galvą: nupjauname žalius lapus, sumedėjusį stiebą ir kitas dalis, kurios per kietos valgyti. Dubenyje sumaišome visus ingredientus ir gautu mišiniu gausiai ištepame žiedinio kopūsto galvą.

Žiedinio kopūsto galvą kepame orkaitėje įkaitintoje 200 laipsnių temperatūroje 50-60 min, kol paviršius taps traškus ir šviesiai rudas.

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos