Panakota su avietėmis

Panakota su avietėmis – skanus ir lengvas, burnoje pats tirpstantis desertas. Pagardintas natūraliais vitaminais-uogomis. Panakota su avietėmis prieš daug metų svečiavosi ir “Tavo vaikas” žurnale, kaip vienas lengvų, pavasario įkvėptų receptų.

Panakota su avietėmis

2 porcijoms reikės:

saujos aviečių (ar kitų uogų)

200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo)

200 mililitrų pieno

4 v.š. klevų sirupo (medaus)

50-70 mililitrų vandens (želatinai ištirpdyti)

3-4 šaukštelių želatinos (geriausia vadovautis gamintojo nurodymais)

Želatiną užpilame šaltu vandeniu ir paliekame išbrinkti. Po bent 15 minučių išbrinkusią želatiną pakaintiname virš garų vonelės, kad visiškai iširptų.

Dubenėlyje sumaišome pieną, grietinėlę ir klevų sirupą. Supilame išbrinkusią želatiną ir gerai išmaišome. Išpilstome į stiklines ir paliekame šaldytuve. Masei sustingus puošiame šviežiomis avietėmis.

Panakota su avietėmis

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos