Saulėje džiovintais pomidorais įdaryta vištienos krūtinėlė sotus ir greitai pagaminamas patiekalas. Puikiai tinka su salotomis, keptomis bulvėmis, batatais ar saliero gumbu.
Ir beje, tą akimirką, kai atidarai šaldytuvą ir ten prisimeni saulėje džiovintus pomidorus… tada supranti, kad maistas tikrai nebus Nuobodus… Šį kartą saulėje džiovintais pomidorais įdaryta vištienos krūtinėlė su sūriu ir špinatais.
30 min
2 porcijos
Reikės:
2 vnt vištienos krūtinėlės
1/2 puodelio saulėje džiovintų pomidorų
1/2 puodelio stambiai pjaustytų špinatų
1/2 puodelio fetos sūrio
1/2 puodelio mocarelos sūrio
Vištienos krūtinėlę marinuokite mėgstame marinate porą valandų arba darykite, kaip darau aš -praleiskite šį žingsnį. Tiesa, vištienos krūtinėlė pabarsčiau mėgiamais prieskoniais (tik tiek laiko ir turėjau).
Sumaišykite įdarą: saulėje džiovintus pomidorus, fetą, mocarelą, špinatus. Jei reikia pabarstykite druskos.
Dideliu aštriu peiliu atsargiai įpjaukite vištienos krūtinėlę per visą ilgį, padarydami joje “kišenėlę”. “Į kišenėlę” sudėkite įdarą, tvirtai užspauskite (jei reikia įdarą sutvirtinkite dantų krapštukais).
Kepkite keptuvėje iš abiejų pusių. Arba 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-30 minučių (priklauso nuo krūtinėlės dydžio).