Sluoksniuotos tešlos rankos – mini picos papuoš bet kurį vaikų švenčių stalą.
Šį mėnesį, kaip įprasta, dalinsimės savo receptais iš lapkričio mėnesio “Tavo vaikas” puslapių. Receptus skyrėme Vaiduoklių šventei (t.y. Helouvynui). Kuo sugalvojome nustebinti gruodžio mėnesio žurnalo skaitytojus sužinosite jau sausį. O dabar lengviausias receptas: mini picos-rankos.
Sluoksniuotos tešlos rankos – mini picos receptas iš tų, kai nei idėjų, nei laiko nėra, o noras mažuosius nudžiuginti Vaiduokliškomis vaišėmis vis dar kunkuliuoja Jumyse. Tokiais atvejais visada gelbėja paruošta sloksniuota tešla. Rankas- mini picas gaminti labai lengva ir smagu, todėl net privaloma į šių picų gamybą įtraukti mažuosius.
40 min
Reikės:
sloksniuotos tešlos
pomidorų pastos (pomidorų padažo)
fermentinio sūrio
Padažui (lygiomis dalimis):
pomidorų pastos (pomidorų padažo)
graikiško jogurto
druskos, prieskonių
Iš kartono iškerpame rankos formos trafaretus, juos dedame ant išskleistos sloksniuotos tešlos ir išpjaustome tokios pat formos picos pagrindo gabalėlius.
Picos pagrindą ištepame pomidorų pasta, uždedame tarkuoto sūrio. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 minučių.
Gaminame padažą: sumaišome padažo ingredientus.