10 min
2 porcijos
Reikės:
2 obuolių
3 v.š. citrinos sulčių
3 v.š. Felix cezario padažo
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. vandens
2 a.š. klevų sirupo (ar kito saldiklio)
4 puodelių špinatų
1/2 puodelio parmezano
1/3 puodelio skrudintų saulėgrąžų sėklų
Sumaišome padažo ingredientus: cezario salotų padažą, alyvuogių aliejų, vandenį. citrinos sultis.
Supjaustome obuolius ir sudedame į salotų dubenį. Į dubenį taip pat dedame špinatus, saulėgrąžų sėklas ir sūrį. Išmaišome.
Prieš patiekiant špinatų ir obuolių salotos – salotas užpilamos padažu.
Šviežios ir traškios špinatų ir obuolių salotos puikiai tiks kaip garnyras. Kaip ir visos salotos pagaminamos greičiau nei per 10 minučių.