Sumuštiniai su čederiu ir obuoliu – tik 4 paprasti ingredientai, tik 10 minučių ir nuostabus sumuštinis Jūsų stalui ir pilvui paruoštas! Nieko keista, kad toks sumuštinis labai populiarus kituose šalyse. Kupinas skonių čederis, minkšta duona, gaivus obuolys ir skonių jūra jau burnoje. Sumuštiniai su čederiu ir obuoliu privalo atsidurti kiekvieno sumuštinių gerbėjo receptų knygoje.
Naudojau itin minkštą Fazer Lietuva raugo sumuštinių duoną. Šios linijos duonos turi mažiau cukrų, yra baltymų bei skaidulinių medžiagų šaltinis. Tika tiek lėtiems pusryčiams, tiek pietums ar vakarienei. Unikali ir gardi duona kviečia iš naujo atrasti duonos džiaugsmą – per minkštumą ir šviežumą, nustatant naują standartą jūsų kasdieniam pasimėgavimui ♥️.
10 min
1 porcija
Reikės:
Duonos riekės
Čederio gera sauja
0,5 obuolio
2 v.š. sviesto
Susitarkuojame sūrį. Plonais griežinėliais susipjaustome obuolį.
Ant duonos riekelės dedame čederio, obuolio. Beriame vėl čederio, uždengiame dar duonos riekele. Gerai prispaudžiame.
Į įkaitintą keptuvę dedame šaukštą sviesto, įdedame sumuštinius. Juos gerai prispaudžiame. Kepame ant nedidelės ugnies. Po 2-3 minučių apverčiame (duonai įgavus švelniai auksinį atspalvį). Dedame dar šaukštą sviesto ir apkepame kitą sumuštinio pusę.