Tinginių čeburėkai

Tinginių čeburėkai, kai net nėra ko pasakoti. 15 minučių ir čeburėkai ant stalo. Mėgstami vaikų ir jų tėvelių, tinkantys ir maisto likučius sunaudoti, ir į pietų ar užkandžių dėžutes įsidėti.

15 min

4 porcijos

Reikės:

4 tortilijos blynų

400 g maltos mėgstamos mėsos (rinkausi vištieną)

1 tarkuota morka

50 g smulkiai supjaustyto poro

50 g tarkuoto sūrio

aliejaus kepimui

prieskonių, druskos

1 plakto kiaušinio

Įkaitintoje keptuvėje su aliejumi ištroškiname porus ir tarkuotą morką. Sudedame maltą mėsą ir ją taip pat ištroškiname.

Ant vienos tortilijos blyno pusės nestoru sluoksniu dedame troškintos mėsos ir daržovių įdarą (palikdami kraštelius neužteptus), užbarstome sūrio. Užlenkiame kitą tortilijos blyno pusę pusę ant viršaus ir prispaudžiame kraštelius pirštais.

Čeburėkus ištepame kiaušinio plakiniu, o kraštus susmaigstome šakute, kad geriaus susitvirtintų.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame čeburekus kepti.

Kepame ant silpnos ugnies. Vienai pusei parudavus apverčiame ir apkepame kitą.

Štai ir tinginių čeburėkai.

tinginių čeburėkai.
tinginių čeburėkai

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos