Veganiška panakota su uogų padažu

Veganiška panakota su uogų padažu pagaminama tik iš 5 ingredientų! Šis desertas nuostabi augalinė mitybos alternatyva karvės pieno netoleruojantiems ar alergiškiems vaikams. Recepte taip pat naudojami agar agar milteliai su kuriais dirbti, tiesą pasakius, lengviau nei su želatina.

Nedaugžodžiaujant veganiška panakota su uogų padažu jūsų dėmesiui!

10 min + stingimo laikas

2 porcijos

Reikės:

400 ml kokosų pieno

3/4 arbatinio šaukštelio agar agar miltelių

1/2 puodelio agavų, klevų sirupo (1 v.š. prireiks uogų padažui)

1/2 puodelio šaldytų arba šviežių mėlynių

Į puodą supilame kokosų pieną, sirupą, sudedame agar agar miltelius, išmaišome. Skystį užverdame, tada sumažiname ugnį ir leidžiame pavirti dar 2-3 minutes.

Gautą masę supilame į indus ir leidžiame jai atvėsti. Indelius sudedame į šaldytuvą bent 4 valandoms.

Gaminame padažą: uogas pašildome nedideliame puode, įpilame sirupo, išmaišome. Uogoms leidžiame virti apie 5 minutes, kol šios suminkštės.

Prieš patiekidami panakotą, ant jos užpilame mėlynių padažą.

veganiška panakota su uogų padažu

Rašyti komentarą

Your email address will not be published. Required fields are marked *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be kiaušinių
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos