Vištiena havajietiškai yra atogrąžų įkvėptas paprastai paruošiamas patiekalas. Taip paruošta vištiena yra labai gardi! Vištiena marinuojama kvapniame sojų ir ananasų sulčių padaže, galima kepti ant grotelių arba keptuvėje.
Vištiena havajietiškai patiekiamas su saldžiais ant grotelių keptais ananasais ir ryžiais. Tikras skanėstas, įvairesnių skonių mėgėjams.
6 porcijos
35 min
600 g vištienos
1/3 šviežio ananaso
1/3 puodelio ananasų sulčių
1/3 puodelio sojos padažo
4 v.š. pomidorų padažo
2 v.š. rudojo cukraus
3 skiltelės šviežio česnako
2 v.š. aliejaus
Trintuvo pagalba iki vientisos masės sutrinkite ananasų sultis, ananasą, sojų padažą, pomidorų padažą, rudąjį cukrų, česnaką ir aliejų.
Vištieną sudėkite į marinatą, gerai išmaišykite, uždenkite maistine plėvele ir marinuokite bent 1 valandą.
Vištieną kepkite grilyje ar keptuvėje, kol iškeps.
Patiekite su ryžiais ir keptais ananasais.