Ši rudeninė morkų, kukurūzų ir moliūgo tyrelė saldi ir gausi rudeninių skonių. Tinkama mažyliams nuo 6 mėnesių, kurie jau pradėjo primaitinimo kelionę ir susipažino su kiekvienu ingredientu atskirai. Morkų, kukurūzų ir moliūgo tyrelė pagaminama iš 3 paprastų ingredientų mažiau nei per 10 minučių, gausi mikroelementų, skaidulų ir vitaminų.
Reikės:
1,5 stiklinės nuluptų ir supjaustytų morkų
1/4 puodelio šviežių arba šaldytų kukurūzų
1/4 puodelio nulupto ir stambiai supjaustyto moliūgo (masės be sėklų)
Į garintuvo krepšelį sudėkite susmulkintas morkas ir moliūgą, uždenkite ir troškinkite 7 minutes. Suberkite kukurūzus, uždenkite ir troškinkite dar 3 minutes.
Visus ingredientus perkelkite į trintuvą ir 1-2 minutes trinkite iki vientisos tekstūros. Įpilkite 1/4 puodelio skysčio (vandens likusio nuo garinimo, motinos pieno arba mišinio) ir pertrinkite. Jei reikia – įpilkite daugiau skysčių.
Daugiau apie: