Arbūzų šerbetas puikiai tinka mažyliams kaip pirmasis ledų paragavimas, vaikams, kai norisi sveiko deserto, veganams ir visiems neabejingiems arbūzams.
Beveik visi rugpjūčio mėnesio žurnale “Tavo vaikas” aprašyti receptai buvo įkvėpti uogų, išskyrus šį. Siūlau išbandyti šį vaikams draugišką, idealiai tinkantį karštai vasaros dienai – šerbetą, kuris pagamintas iš vieno populiariausių vasaros vaisių – arbūzo. Arbūzų šerbetas tik iš 3 ingredientų ir trupučio kantrybės!
30 min+ šaldymo laikas
2 porcijoms reikės:
2 stiklinių arbūzo minkštimo su išimtomis sėklomis
1 v.š. citrinos sulčių
1 v.š. agavų sirupo (jei arbūzas labai saldus gali ir nereikėti)
Visus ingredientus sutriname iki vientisos masės. Gautą tyrę supilame į skardą ir pusvalandžiui įdedame į šaldymo kamerą. Po pusvalandžio arbūzų tyrę išmaišome, “pašukuojame” ir dedame dar pusvalandžiui į šaldymo kamerą. Išėmę iš kameros vėl pamaišome, “pašukuojame” arbūzo. Šiuos du žingsnius kartojame, kol arbūzų tyrę sustings ir taps panaši į sniegą.Beveik visi rugpjūčio mėnesio žurnale “Tavo vaikas” aprašyti receptai buvo įkvėpti uogų, išskyrus šį. Siūlau išbandyti šį vaikams draugišką, idealiai tinkantį karštai vasaros dienai – šerbetą, kuris pagamintas iš vieno populiariausių vasaros vaisių – arbūzo. Prireiks tik 3 ingredientų ir trupučio kantrybės!
1 Komentaras
Your comment is awaiting moderation.
I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.
Your comment is awaiting moderation.
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.
Your comment is awaiting moderation.
Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?
[…] su arbūzų ir sūriais pabos. Ir būtinai, prieš virdami arbūzų uogiene būkite išbandę arbūzų šerbetą. Aš jį labai […]