Lotus „Biscoff“ sausainių sūrio pyragas

Šis Lotus „Biscoff“ sausainių sūrio pyragas – tikras saldžiųjų desertų gerbėjų džiaugsmas. Jį paruošti itin paprasta, nereikia jokio kepimo, o skonis tiesiog tirpsta burnoje – saldžiai karamelinis, šiek tiek prieskoningas, su švelnia ir kreminė įdaro tekstūra. Tai puikus pasirinkimas tiek ypatingoms progoms, tiek savaitgalio desertui.

PATARIMAI:

  • Jei neturi virtuvinio kombaino, sausainius galima susmulkinti paprastai – įdėjus juos į maišelį ir pakočiojus kočėlu ar lengvai pamušus mėsos muštuku.
  • Svarbu neperplakti grietinėlės – plak ją, kol suformuos standžias putas, bet ne ilgiau, kitaip ji gali virsti sviestu.
  • Geriausia pyragą palaikyti šaldytuve per naktį – taip jis geriau sustings ir bus lengviau pjaustomas.
  • Naudok kokybišką kreminį sūrį – nuo to labai priklauso deserto tekstūra ir skonis.

Pyragų diena – jau lapkričio 6-ąją! 🧁

Būtent šis pyrago receptas ir skirtas artėjančiai Pyragų dienai! Šiemet pasidalinti savo pyragų dienos receptu ir taip prisijungti prie gražios socialinės inciatyvos mane pakvietė organizacija „Gelbėkit vaikus„. Taigi, kviečiu ir Jus prisidėti prie šios šiltos šventės, kurios esmė – dalintis pyragais ir gerumu.

Kviečiu ir tave kepti, vaišinti, o surinktas aukas skirti pasirinktai labdaros organizacijai. Tai puikus būdas prisidėti prie kilnaus tikslo – net mažas indėlis gali virsti dideliu pokyčiu kažkieno gyvenime.

Tegul šiemet tavo pyragas tampa ne tik skanus, bet ir prasmingas. ❤️

dar keletas nuostabių pyragų idėjų:

„New York Times“ slyvų pyragas

Sūrio pyragas su uogų padažu

Drėgnas šokoladinis pyragas (brownie)

Nekeptas mangų sūrio pyragas

Sūrio pyragas su riešutų ir karamelės pertepimu

Amerikietiškas kriaušių pyragas

Šokoladinis sūrio pyragas

Nekeptas varškės tortas

Kokosinis obuolių pyragas

Sūrio pyragas su levandomis ir kriaušėmis

Sūrio pyragas su parmezanu

40 min + bent 2 val šaldymui

Pagrindui:

250 g Lotus Biscoff sausainių

100 g tirpinto sviesto

Įdarui:

500 g kreminio sūrio (pvz., „Philadelphia“)

250 ml plakamosios grietinėlės (35 %)

150 g Biscoff užtepo

100 g cukraus pudros

1 a. š. vanilinio cukraus

Sausainius sutrupink smulkintuvo pagalba arba susmulkink įdėjusi į maišelį kočėlo/mėsos muštuko ar rabkų pagalba. Sumaišyk su tirpintu sviestu, paskirstyk į 22–24 cm formą, suspausk. Dėk į šaldytuvą 20 min.

Įdaras. Plaktuvu išsuk kreminį sūrį su cukraus pudra ir vanile. Įmaišyk Biscoff užtepą. Atskirai išplak grietinėlę iki standžių putų ir įmaišyk į sūrio masę. Supilk ant pagrindo, išlygink, vėl dėk į šaldytuvą (bent 4–5 val., geriausia per naktį).

Lotus „Biscoff“ sausainių sūrio pyragas

Rašyti komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

SEKITE MUS

ZUIKIO RECEPTAI KNYGA

KITI RECEPTAI

  • All Post
  • Africa
  • America
  • Asia
  • Europe
  • Paruoštukai
  • Patarimai | Paplepėjimai
  • Receptai alergiškiems
  • Receptai mažiausiems
  • Receptai šeimai
  • Travel Tips
  • Uncategorized
    •   Back
    • Augalinės kilmės | Veganiški
    • Desertai
    • Mažai angliavandenių
    • Mėsa
    • Užkandžiai
    • Pusryčiai
    • Salotos/mišrainės
    • Be mėsos | Vegetariški
    • Sriubos
    • Žuvis | jūros gėrybės
    • Per 30 minučių
    • Kruopos/makaronai
    • Bulvių patiekalai
    • Gėrimai
    • Mokyklos priešpiečių dėžutė
    •   Back
    • Be glitimo
    • Be pieno produktų
    •   Back
    • Tešlos
    • Duona
    • Kremai
    • Kita
    • Prieskoniai
    •   Back
    • Nuo 9 mėn
    • Nuo 6 mėn
    • Nuo 12 mėn
Edit Template

© 2023 Zuikio Receptai visos teisės saugomos