
Sveiki maisto mylėtojai! Šiandien dalinuosi ypatingu receptu, kuris privers jūsų skonio receptorius šokti lambadą. Veganiška užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais puikus būdas pasimėgauti sveiku užkandžiu bet kuriuo metu ir tokiu pavaišinti vaikus ar netikėtai užklupusius svečius.
Veganiška užtepėlė su saulėje džiovintais pomidorais yra ne tik skanus, bet ir sveikas užkandis papildytas vertingomis maistinėmis medžiagomis. Saulėje džiovinti pomidorai suteikia užtepėlei švelnaus pikantiškumo bei praturtina ją vitaminais C ir A. Anakardžiai suteikia švelnios sviesto konsistencijos bei papildo mitybą vitaminais.
Puikiai tinka su šviežiomis daržovėmis (morkomis, salotos lapais) ar duonos gaminiais (krekeriai, duonos lazdelės).
Beje, ačiū, kad skaitote mano tinklaraštį, visada lauksiu Jūsų nuomonės komentaruose žemiau ar asmenine žinute. Skanaus!
10 min
Reikės:
100 g graikiško jogurto
40 gramų anakardžių riešutų (mirkytų valandą vandenyje)
4 vnt susmulkintų saulėje džiovintų pomidorų
druskos pagal skonį
Ingredientus virtuvinio kombaino ar trintuvo pagalba sutriname iki vientisos masės
